GeoGebra na tablicy SMART
Napisane przez: Katarzyna Pobiega ( sobota, 11 lipiec 2020, 12:31 )

Zapraszamy na nowy kurs GeoGebra na tablicy SMART - skierowany do nauczycieli matematyki szkół podstawowych, którzy posiadają już umiejętność obsługi tablicy interaktywnej SMART i podstawowych narzędzi GeoGebry oraz pragną wzbogacić swój warsztat pracy o dynamiczne materiały edukacyjne.

Aktywny udział w kursie umożliwia nabycie umiejętności samodzielnego wykonywania interaktywnych lekcji w programie SMART Notebook z zakresu matematyki w szkole podstawowej z wykorzystaniem GeoGebry.

Obraz Katarzyna Pobiega
Chmura Google w pracy nauczyciela (STARTER)
Napisane przez: Katarzyna Pobiega ( niedziela, 29 marzec 2020, 21:54 )

Zapraszamy na nowy kurs Chmura Google w pracy nauczyciela (STARTER) – skrócona wersja kursu dla osób chcących zacząć wykorzystywać program do zdalnego nauczania. Do udziału zapraszamy nauczycieli wszystkich przedmiotów, którzy w krótkim czasie chcą zdobyć umiejętności z zakresu posługiwania się i praktycznego wykorzystania możliwości chmury, pozwalające rozpocząć pracę z uczniami. Na kursie można nabyć wiele przydatnych umiejętności z zakresu obsługi Chmury Google.

Publikacje Wydawnictwa Fundacji AKCES
Napisane przez: Katarzyna Pobiega ( piątek, 18 styczeń 2019, 11:44 )

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą publikacji dotyczących GeoGebry wydanych przez Wydawnictwo Fundacji AKCES.

Do tej pory ukazały się następujące pozycje:

Publikacje można zamawiać mailowo - wydawnictwo@fundacjaakces.pl